For virksomheder

 

Eget design

Udstiksforme som reklamegave? Forestil dig virksomhedens logo som peberkageforme! Vi har mulighed for at skabe udstikkere efter dit eget design. Det kan fint anvendes i forbindelse med markedsføring eller som gave til ansatte og kunder. Motivets udformning og antallet af udstikkere med mere afgør, om det er muligt at gennemføre ordren, og disse faktorer vil ligeledes have indflydelse på den endelige pris. Ønsker du mere information, bedes du venligst kontakte os.

 

 

Kageudstikkere med tryk

Udstikkere med dit personlige tryk – dette er noget helt nyt inden for reklamegaver! Vi har en unik mulighed for at tilbyde dig kageudstikkere med dit eget tryk. Få lasergraveret dit logo og/eller en kort tekst på formen, hvilket giver en ny dimension til dit budskab. Kontakt os gerne, hvis du søger en dialog omkring dine ønsker.


 

Gaveidé til kunder og medarbejder

Kageudstikkere vil fungere perfekt som give away eller julegave til såvel medarbejdere som kunder! Hvorfor ikke vælge et sæt med udstikkere, eventuelt i en smart gaveindpakning? Udstikkerne kan bl.a. indpakkes i en flot organzapose som på billedet. Der kan også vælges et helt nyt motiv, specialdesignet efter jeres ønsker.
I er altid velkomne til at kontakte os for at få et tilbud eller en dialog om de udstikkere, som passer til jeres individuelle behov.

 

 

 

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde