Fuglekiggerbrød - Hvordan hænger udstiksforme sammen med fugle?

Når det bliver forår, plejer min kone og jeg at tage et par ture ud i det fri, hvor vi nyder vores morgenmad. Vi cykler (eller tager bilen, selvom det ikke lyder helt så godt) ud til en eng et par kilometer fra vores hus. Her medbringer vi siddeunderlag, kikkerter og en madpakke, og vi finder gerne en særlig plads, hvor fugleflokkene og frem for alt forårsfuglene plejer at samle sig. Det er et virkelig smukt syn - det plejer naturen jo at være.

Nu vil jeg ikke fortælle alt for meget om de pipfugle, trækfugle og småfugle vi plejer at se derude. Det er min kones område. Jeg har ærligt talt lidt svært ved at adskille fulgene ud fra adfærd og udseende. De lyder ofte ens, og det er sjældent, at de sidder så stille, at jeg når at se dem tæt på. Mit speciale er i langt højere grad morgenmaden.

Der er dog to gode grunde til, at jeg gerne kombinerer min morgenmad med fuglekiggeri:

  1. Jeg elsker at bruge tid sammen med min kone. Hun er virkelig entusiastisk, når forårsfuglene dukker op.
  2. Jeg er vild med morgenmad, og den smager bare ekstra godt ude i naturen.

En morgenmad i det fri behøver ikke være så storladen. Kaffe, madder og muligvis et kogt æg - så kommer man langt. Tilføj også gerne lidt frugt, eksempelvis en appelsin, som er skåret i skiver hjemmefra. Det føles også altid dejligt at kunne afslutte måltiden med lidt sødt, især hvis man planlægger et lidt længere ophold.

Ved hjælp af en kageudstikker og lidt mørdej kan man lave bagværk, der rykker!

Opskriften finder du her: Mørdejskager

 

mørdejskager bagt ved hjælp af udstikkere

Fuglekiggerens favoritkager!

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette indlæg endnu. Bliv den første til at sende en kommentar!

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde