Om os

 

Vi er et svensk familiefirma, som startede i 2001. I begyndelsen lå vores fokus mest på keramik, men siden 2005 er det kageudstikkere, der er blevet vores mest eftertragtede produkt. Vi designer flere og flere af vores motiv selv og har et godt samarbejde med flere leverandører. Vi leverer til både butikker, børnehaver/skoler og privatpersoner i hele Norden og Europa. Det er dog også lykkes et par kunder fra fjernere lande at finde os, og det er altid sjovt – bestillinger fra hele verden er velkomne!

Efter hidtil kun at have solgt til det svenske marked har vi nu glæden af at kunne præsentere både en norsk, en dansk og en finsk version af vores onlinebutik. Vi har de seneste år mærket en stor interesse fra vores nabolande og hilser alle vores nye nordiske kunder velkomne! Vi ser med spænding på fremtiden og ser frem mod at sprede bageglæde hos mange familier, enkeltpersoner, børnehaver/skoler og bage-entusiaster rundt om i Norden og Europa i de kommende år.

Ligesom mange af vores kunder er vi en børnefamilie, som prøver at få tid nok til alt det vi gerne vil, ønsker og skal. Med fem børn mellem 19 og 7 år er det ikke altid så enkelt, men vi har det for det meste rigtig sjovt. Vores filosofi er at gøre så mange ting som muligt sammen som en familie  vi mener det er det bedste for børnene  og for os har er vores firma en mulighed for selv at styre vores tid. En smuk dag som denne – i skrivende stund – arrangere vi gerne en udflugt, nyder solen og den friske luft. Ellers er en af vores favoritter at bage…

Velkommen til vores hjemmeside, vi håber at du vil synes godt om den.

 

Jan og Cathrine Novotny


 

 

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde