Når livet tager en uventet drejning

 

 

 

Man har fortalt, at brødrene Marx, som jeg tidligere har nævnt, egentlig ikke var en komikergruppe, men snarere et sangensemble inden for den amerikanske vaudevill-tradition. At de gik over til komikkens verden beroede mere eller mindre på en tilfældighed.

En gang turnerede brødrene i en afkrog af Texas, hvor de skulle optræde i et operahus. Men midt under koncerten hørte man råb ude fra gaden, idet et muldyr var stukket af. Publikummet rejste sig op, hvilket nok var lidt uforskammet, for at se, hvad der var hændt. Det var ikke underligt, at  Groucho Marx blev vred. Ifølge flere biografier havde han tendens til at blive ret ophidset.

Da publikum atter kom ind i lokalet, gav Groucho dem en ordentlig skideballe. Sagen var blot den, at den verbale overhaling var af en så dratisk og kreativ karakter, at publikum skreg af grin, og de klappede i stedet for at blive sure.

Hændelsen fik Marx-ensemblet til at inkorpore små komiske indslag i de forskellige forestillinger, og snart var de mere kendt for deres komik end for deres skønsang. Resten er filmhistorie.

Moralen må være, at man ikke skal synge for et publikum, der er mere interesseret i bortløbne muldyr end i skønsang. Eller måske er moralen nok nærmere, at man skal være imødekommende, når livet tager en uventet drejning.

For et stykke tid siden fik vi her på Formina en ret uventet forespørgsel, der gik på, om vi kunne lave Marilyn Monroe og Che Guevara som peberkageforme. Måske kommer der endnu flere kendis-forme i fremtiden. Måske Groucho Marx…

 

 

Che Guevara som kageudstikkere

 

Hvilken kendt person ville du vælge som kageform?

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette indlæg endnu. Bliv den første til at sende en kommentar!

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde