Klar til at ”pimpe” julens flasker?

Her får du et sjovt tip til, hvordan du kan pynte dine flasker på julebordet, så det bliver ekstra festligt til julens mange sammenkomster. Du kan her se, hvordan du skaber ”Rudolf med den røde tud”-looket. Det er både sjovt og effektfuldt. I Sverige har man tradition for at pynte de såkaldte ”julemust-flasker”, men faktisk kan man bruge alle former for glasflasker, lige fra snapseflasken til vinflasken. Jeg fandt idéen på nettet for tre år siden, og jeg ville hellere end gerne have viderebragt kilden, hvis jeg blot kunne finde den.

Sådan gør du
Først fjerner du de gamle etiketter. Jeg plejer gerne at lægge flaskerne i vand en times tid, så det er nemt at fjerne resterne. Herefter skal du bruge et par ting, som du kan finde i de fleste velassorterede hobbybutikker à la Panduro.

Du får brug for:

  • Glasflasker (gerne brunlige, hvis muligt)
  • Brune piberensere (to pr. flaske)
  • Øjne (der findes rigtig mange slags)
  • Næse (rød kugle, en perle eller noget lignende)
  • Lim (hvis ikke øjnene eller næsen er selvklæbende)
     

Piberenserne formes ganske nemt til gevir. Øjnene og næsen kan man sætte på som på billedet eller efter egne idéer. Måske har du en helt klar idé om, hvordan din Rudolf skal se ud.

Dette er både et sjovt og hyggeligt projekt, og når man stiller disse herlige flasker på bordet, bliver det ganske virkningsfuldt - og sjovt!

Held og lykke!

Klar til at ”pimpe” julens flasker?

0 kommentarer

Ingen har kommentere dette indlæg endnu. Bliv den første til at sende en kommentar!

     

Produceret af:  Wikinggruppen