Tid til at puste ud – tak for en fantastisk sæson!

På dette tidspunkt af året trækker vi altid et lettelsens suk. November er en in-ten-siv måned på kageudstikkerfronten! I december begynder der at falde lidt ro over tingene, men der er selvfølgelig meget, der skal nås. Først når vi har passeret nytår, plejer vi at vågne op og forstå, at vi har klaret endnu en sæson.

Der skal lyde en kæmpestor TAK til alle jer, som har ladet høre fra jer med kærlige ord! Det gør det lettere at holde ud, når vi arbejder mange timer om dagen og gerne tager aftener og nætter i brug for at få det hele til at klappe! Sæsonen har været fantastisk, og masser af nye, glade kunder har fundet frem til os. Mange af jer, som kender os, har tippet venner og familie – tak for det! Og hvor har det været sjovt med alle jer, der er kommet tilbage for at fylde på med lidt flere motiver.

En kæmpestor TAK går også til vores fantastiske medarbejdere Alice, Annie, Agneta, Ben, Clara, Miriam og Roger! Uden jer havde vi aldrig klaret det!

Nogle synes måske, at vores nicheområde er lille. Og det må vi jo give dem ret i. Men vi kender og kan det med udstiksforme. Man lærer det ikke på en nat, men nu er det over ti år siden, at vi begyndte med at sælge udstikkere, hvorfor vi har fået en hel del erfaring.

Vi designede vores første egne kageudstikkere allerede i opstartsfasen. Det blev et par klassikere – kagekone og kagemand. Vi ville have vores egen udgave af dem og havde fundet en leverandør, som var villig til at fremstille dem efter vores design. Det næste motiv, vi tegnede, var en prinsesse. Hun blev hurtigt en storsælger og er stadig en af vores mest populære motiver. Vi har oven i købet set piratkopier af hende, både her i Sverige og udenlands. Skal man grine eller græde? Vi vælger at grine og tage det som en kompliment – man kopierer jo kun det, man synes er flot!

Siden da er det blevet til over 100 motiver af eget design. Vi synes, det er sjovt, og vi fortsætter i året, der kommer. Har du forslag, er du altid velkommen til at kontakte os!

Vi ønsker jer alle et godt 2017! 

1 kommentar

Roger Mer än 7 år sedan
Tack själva! ? Och Gott Nytt år på er!
Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde