Forminas betalingsleveradører


Her kan du læse mere om vores forskellige betalingsleveradører:
 
 
Payson er en svenskbaseret leverandør, og det er et både almindeligt og sikkert betalingsalternativ inden for e-handel i Sverige og Norden. Du kan læse mere om Payson på www.payson.se. Her kan du også oprette din egen Paysonkonto.
 
PayPal er et velkendt og pålideligt betalingsalternativ, som anvendes af en række webshops og deres kunder rundt om i store dele af verden. Du kan betale med kort via de penge, der er indsat på din PayPalkonto. Det er både gratis og hurtigt at oprette en konto. Vil du vide mere om PayPal, eller vil du skabe din egen PayPalkonto, kan det ske via www.paypal.com.
 
Klarna er en svenskbaseret virksomhed, der blev grundlagt for ti år siden. I dag er Klarna en international leverandør af betalingsløsninger til webshops, og virksomheden har en række samarbejdspartnere i et stort antal lande. Vælger du fakturabetaling, vil du blive faktureret direkte af Klarna. Du skal derfor også henvende dig direkte til virksomheden, hvis du har spørgsmål omkring din faktura, betalingsdato etc.  
 

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde