Købs- og leveringsbetingelser

Velkommen til Formina! Når du placerer en ordre i Forminas webshop, accepterer du samtidig vores købsvilkår i sin helhed.


Privatpolicy/Personoplysninger
Formina håndterer med stor omhu dine personoplysninger. De forbliver inden for Formina, og de overgives således ikke til en tredjepart, ej heller gennem salg. 

Vi lagrer dine personoplysninger digitalt, og det gør vi udelukkende for at kunne håndtere din ordre og for at kunne forenkle vores kontakt med dig som kunde, hvis dette skulle blive en nødvendighed. Vi fremsender ingen reklamer eller anden information til din e-mailadresse. Vi kontakter dig kun, hvis der er tale om et personligt ærinde. Ønsker du at modtage en nyhedsmail fra os ca. 3 gange årligt, hvori vi præsenterer vores nye motiver samt lancerer diverse konkurrencer, kan du tilvælge dette ved kassen. Nyhedsmailen vil da blive fremsendt til den e-mailadresse, du har angivet ved ordreafgivelsen. Du kan når som helst framelde dig denne nyhedsmail.

 

Levering


Fragtomkostninger
Fragtomkostninger til Danmark: 49 DKK.
Fragtomkostninger inden for Europa: 49 DKK.
Fragtomkostninger til øvrige verden: 57 DKK.
Fragtomkostninger inden for Sverige: 29 SEK.

Leveringstid
Vores aktuelle leveringstid til Danmark ligger pt. på 3-7 hverdage.
Det samme gælder for det øvrige Europa, dog undtagen Sverige, hvor det går lidt hurtigere.
Leveringstiden er 1-2 uger for øvrige lande.
Ønsker du en hurtigere levering, bedes du venligst tilføje en besked ved kassen.
Vi vil herefter gøre vores bedste for at tilgodese dine ønsker.
Varerne sendes som regel pr. post og leveres derfor direkte i postkassen.

Levering uden for Sverige
Formina er en svensk webshop og pålægger derfor svensk moms på alle ordrer til privatpersoner inden for EU. Der pålægges ikke moms for ordrer uden for EU. Bestiller du fra et land uden for EU, er det dit eget ansvar at informere dig om de gældende bestemmelser for dit opholdsland. Du dækker selv for udgifter såsom skatter og toldafgifter. Bestiller du fra Norge, kan du med fordel gå ind på vores norske side, hvor du kan finde mere information omkring emnet. 

Levering til virksomhedskunder inden for EU
Når du som virksomhedskunde bestiller fra et EU-land (bortset fra Sverige), slipper du for at skulle betale svensk moms, hvis du blot angiver dit momsnummer ved kassen. Købesummen for denne EU-handel indberettes i henhold til den gældende lovgivning til skattemyndighederne.

 

Betalingsbetingelser


Betalingsvilkår
Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du handler hos os. Vi har derfor etableret en aftale med en række større betalingsleverandører, og det er helt op til dig at vælge mellem disse.
 
Betalingsalternativer for privatpersoner
Via vores betalingsleverandør Klarna giver vi dig mulighed for at betale via faktura, kortbetaling eller delbetaling. Når du går til kassen, vil du kunne se Klarnas egne købsvilkår.
 
Du kan også vælge at betale via vores betalingsleverandører:
 
PayPal (kort eller PayPalkonto)
Payson (kortbetaling)
 
Betalingsalternativer for virksomheder
Som virksomhedskunde kan du vælge kortbetaling, PayPal eller betaling med faktura via Klarna. Ved fakturabetaling pålægger vi en afgift på 15 DKK. 
 
Fakturabetaling
I vores danske webshop er det muligt at vælge fakturabetaling, hvis man har et dansk CPR-nummer eller organisationsnummer. Det er op til vores betalingsleverandør Klarna at afgøre, om det er muligt for dig at betale via faktura eller ej.
 
Moms
Samtlige priser i webshoppen er angivet i SEK inkl. 25% moms, men du kan også vælge at se priserne ekskl. moms ved at gå op i det venstre hjørne under flagene.
Vil du læse mere om vores forskellige betalingsleveradører, kan du gøre det her.

 

Returnering og reklamation


Fortrydelsesret/30 dages åbent køb
Du har 30 dages fortrydelsesret, hvor du er i din fulde ret til at ombytte din vare eller fortryde købet. 30-dages fristen gælder fra den dag, hvor du modtager varen. Du kan finde mere information om dette emne på din faktura samt i Forminas webshop. En returvare må ikke være taget i brug, og den skal desuden returneres i den oprindelige emballage, i så fald at den pågældende vare har været emballageret.
 
Undtagelser - specialdesignede forme
Fortrydelsesretten gælder ikke for specialdesignede kageforme med logoer og lignende.
 
Kontakt os, inden du returnerer varen
Kontakt altid vores kundeservice på info@formina.se, inden du returnerer varen, så vi kan fastsætte bestemmelserne for returneringen.
 
Udgifter og ansvar for returfragt
Som kunde betaler du selv for fragten, når det gælder returvarer. Vælger du at returnere alle varer, debiteres du for den oprindelige fragtpris, og du står ligeledes for returfragten.
 
I forbindelse med transporten mellem vores lager og din bopæl bærer Formina ansvaret for manglende varer samt eventuelle transportskader, der sker undervejs. Ved returnering eller reklamation er det imidlertid dig som kunde, der hæfter for transportskader eller manglende varer.
 
Transportskader/Reklamationer
Skulle du opdage en transportskade, når du modtager din vare, bedes du informere os om dette på info@formina.se. Beskriv kort problemet og vedhæft eventuelt et billede. Vi fremsender naturligvis en ny vare som erstatning for den beskadigede vare.
 
Returnering grundet fejlagtige oplysninger og uafhentede pakker
Returnerer postvæsenet / DHL dine varer til Formina, fordi du enten ikke har afhentet pakken eller har angivet en forkert leveringsadresse, forbeholder vi os retten til at opkræve et administrationsgebyr på 120 DKK foruden den ordinære fragtpris.

 

Øvrigt


Ophavsret med mere
Alt indhold i Forminas webshop samt i vores nyhedsbreve, herunder tekst, grafisk design, logoer, billeder med mere, tilhører Formina, og det må derfor ikke kopieres eller publiceres, uden at der bliver henvist til den oprindelige kilde.
 
Produktbilleder og mål på formene
Vores produktbilleder på hjemmesiden viser ikke produkterne i målestoksforholdet 1:1, men målet på peberkageformens længste side bliver altid angivet sammen med produktnavnet. På produktsiden vil du desuden kunne se både længde og bredde på formen. 
 
Forbehold
Vi forsøger altid at levere de varer, som du bestiller. Vi tager dog forbehold for udsolgte varer samt force majeure, hvor der indtræffer ekstreme situationer, som vi ikke har kontrol over. Det gælder bl.a. strejker inden for logistiksektoren og naturkatastrofer med mere.
 
Vi forbeholder os retten til at ændre i ovenstående købsvilkår uden yderligere advisering.
 

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde