Ingredienser:
200 g smør eller margarine
2 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
5 dl hvedemel
3 spsk kakao (gerne mørk)
1 æg
Pensling: 1 let pisket æggehvide
Garniture: Hakkede mandler
Omrør smør, sukker og vanilje på let vis, gerne med en elpisker. Tilsæt melet sammen med kakaoen. Ægget tilsættes til sidst. Bland det hele sammen til en dej. (Smuldrer dejen fortsat, kan man eventuelt tilsætte en eller flere spsk vand) Stil dejen et køligt sted, lad den gerne stå natten over, da dejen da bliver nemmere at arbejde med.
Rul dejen ud, gerne lidt efter lidt, så den får en tykkelse på ca. 3-4 mm. Tryk kagerne ud i den ønskede form. Ælt herefter den resterende dej og rul den ud på ny. Læg kagerne på bagepapir/en smurt plade og bag dem herefter midt i ovnen ved 175 grader i ca. 5 minutter.
Man kan eventuelt pensle med æggehvide, hvorefter man strøer mandler på kagerne, inden de bages. Dette gør kun kagerne endnu bedre, men kagerne er super gode – både med og uden mandler!
---
Sådan blev kagerne bagt - både med og uden mandler. Desværre er den lækre smag ikke synlig på billederne...
Sød musik for ganen!
minikakor- næsten som slik!
Verdens lækreste katte?
Formina AB
E-mail: info@formina.se
Tlf: +46 760 212 712