Peberkageborg, der er perfekt til nybegynderen

Skab en lille eventyrverden med prinsesser,

forheksede prinser og statelige enhjørninger...

skabelon til enkel peberkageborg

 

Dette er en anderledes variant af peberkagehuset, og projektet er både sjovt og ligetil! Denne borg har nemlig ingen svære vinkler, der skal passe sammen, eller mærkværdige dele, der kan være svære at placere. Peberkageborgen består helt enkelt af fire solide tårne, der forbindes af stærke mure. Dette er den perfekte borg for små riddere og prinsesser, der sagtens kan være med til at bygge.

Borgskabelonen fås i to størrelser. Den større variant giver en borg, der måler ca. 40 x 40 cm og er 17 cm høj. Den mindre variant bliver ca. 30 x 30 cm og er 13 cm høj.

Byggetips:

Dekorér gerne delene med slik eller glasur, inden du sætter dem sammen. Begynd med at samle alle de fire tårne, ét ad gangen. Lad dem dernæst tørre. Herefter er det tid til at “mure” tårnene sammen med murene og placere porten. Vupti – nu er borgen klar!

Lad gerne peberkageborgen blive centrum for en hel lille peberkageverden! Nu skal du blot afgøre, om det er en prinsesse, prins eller statelig enhjørning, der bor i borgen. Eller er det måske frøen, den forheksede prins, der venter på at få sit kys. 

Bag en hel eventyrverden! Udstiksforme fra eventyrets verden fås lige her.

 

Download skabelonen her:

 

Skabelon til enkel peberkageborg 40 x 40 cm

Skabelon til enkel peberkageborg 30 x 30 cm

 

Går du efter at bage en peberkageborg uden at skulle klippe skabeloner ud, har vi i webshoppen også et sæt med udstiksforme til en peberkageborg. Denne borg måler ca. 10 x 10 cm og er 8 cm høj.

Elsker du at pusle om tingene, klippe samt sætte flere dele sammen i dit peberkagebyggeri, har vi også en skabelon til en lidt mere avanceret peberkageborg – find den her.

 

 

 

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde