Byg en fin peberkageborg med riddere,

prinsesser, enhjørninger og meget andet sjovt!

skabelon til peberkageborg

 

Denne flotte peberkageborg bliver nemt centrum for en hel lille prinsesse- eller ridderverden i peberkagedej. Gør borgen levende med peberkagedyr og -figurer, der passer ind i en middeladerlig borg eller eventyrborg. Måske bor der en peberkageprinsesse eller en peberkageprins i borgen? Riddere og drager kan naturligvis også få deres plads, ligesom borgen måske også skal have sin egen ridderturnering ude i gården. :-)

Find dine prinsesse- og ridderudstikkere her.

Skabelonen fås i to størrelser. Den større model giver en borg, der måler ca. 40 x 40 cm og 18 cm høj. Den mindre bliver ca. 30 x 30 cm og 14 cm høj. Vælg blot den størrelse, der passer dig bedst.

Byggetips:

Når alle dele er bagte og klar til montering, anbefaler vi, at du først samler de fire tårne, ét ad gangen. Det er nemmest, hvis du laver den nederste del af hvert tårn og overdelen hver for sig. Når de har fået lov til at tørre, sætter man dem sammen. Til sidst ”mures” tårnet sammen med murene, og porten placeres.

 

Download skabelonen her:

Skabelon til peberkageborg 40 x 40 cm

Skabelon til peberkageborg 30 x 30 cm

 

Søger du en lidt hurtigere og nemmere variant af borgen, har vi også en skabelon til en let peberkageborg, som du kan downloade her.

Vi har også et sæt med kageudstikkere til en peberkageborg, i vores webshop. Med dette sæt går det endnu hurtigere, da du ikke behøver at klippe skabeloner ud og lign. Du kan blot rulle dejen ud og stikke delene ud, inden du bager dem i ovnen, dekorerer dem og samler dem. Den færdige borg er lavet med vores borgsæt, og målene er ca. 10 x 10 cm og 8 cm høj.

 

 

 

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde