Byg et peberkagehus med et stort fint tag, som

du kan dekorere med lækre sager! 

 

Mall till pepparkakshus med stort tak

 

Dette peberkagehus med stort tag er et godt valg til dig, der er vild med at dekorere med masser af slik! Der er nemlig rigtig god plads til slikket oven på taget. Huset er ikke svært at lave, og det passer både til nybegyndere og rutinerede bagere.

Byggetips:

Lav gerne væggene og gavlene af et lidt tykkere materiale end taget. Taget på dette hus er stort og ganske tungt. Derfor bør underdelen være stabil, så den kan bære taget.

Montering: Begynd med at samle den ene gavl og langsiden. Fortsæt dernæst med den næste gavl og fastgør til sidst den anden langside. Lad siderne tørre grundigt, inden du lægger taget på. Afslut med at placere døren.

Dette hus ligner den type huse, der ligger ude i en skovlysning. Måske skulle du bage nogle hyggelige peberkagedyr, der smyger sig rundt udenfor. Hvad med en peberkageelg, en ræv eller en fin bjørn? Eller måske en lille julemand med sækken på ryggen, der er på vej til at glæde husets beboere.

Eller er dette mon dét peberkagehus, som Hans og Grete fandt langt inde i skoven?

En lyskæde eller et fyrfadslys er med til at give huset et ekstra hyggeligt skær. Tænk blot på den potentielle brandfare, hvis du gør brug af levende lys.

Det færdige peberkagehus måler ca. 20 cm i højden, 23 cm i længden og 20 cm i bredden.

 

Download skabelonen her:

Skabelon til peberkagehus med et stort tag

 

 

 

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde