Charmerende peberkagehus til dig, der er vant til at bage

pepparkakshus i vinkel

 

Dette charmerende peberkagehus er nok ikke det rette alternativ, hvis det er første gang, du skal bygge et peberkagehus. Det passer bedre til dig, der er vant til at bage, og som går efter et hyggeligt projekt.

Vinklen på huset kan justeres, og det er intet problem, hvis alt er vindt og skævt. Det handler trods alt blot om et peberkagehus. Er der sprækker, så kan de nemt repareres med glasur, så det ikke sneer ind i stuen. :-)

Vi tror fuldt og fast på, at alle peberkagehuse er charmerende, uanset model og variant, og uanset om de er bygget af en mesterbager eller en glad amatør. Det er også fuldstændigt underordnet, om huset skal forestille rigtige bygninger som Taj Mahal eller Vasilijkatedralen, et fantasifuldt eventyrslot, et hundehus eller et fuglehus. Det er sjovt at bygge peberkagehuse uanset hvad, og det er det vigtigste.

Desuden er det en ekstra bonus, at peberkagehuset er en flot juledekoration. Og glem ikke den værdi, at huset kan spises, når julen bæres ud efter Hellige Tre Konger.

Tips:

Vil du have den rette vinkel på huset, er det en stor hjælp at gå ud fra vinkelrette skabeloner. Det kan være alt fra hjørnet på et papir til noget helt andet.

Montering:

Hvis du anvender sukkerglasur som "fugemasse":

Begynd gerne med at samle hver halvdel af huset, hver for sig. Efterfølgende ”murer” du dem sammen, inden du placerer taget og sætter skorstenen på.

Hvis du anvender smeltet sukker som ”fugemasse”:

Begynd gerne med den ene gavl og byg flere vægge på, skridt for skridt. Afslut med den anden gavl, inden du placerer taget og sætter skorstenen på.

Tilføj gerne nogle peberkagefigurer, såsom en kagemand eller kagekone. Man kunne måske også forestille sig, at der stod en snescooter eller peberkagebil parkeret uden for huset. Hvad med en folkevognsboble eller en Volvo Amazon? Eller hvorfor ikke en campingvogn? Find udstiksforme designet som forskellige køretøjer lige her.

Det færdige peberkagehus måler ca. 12 cm i højden, 20 cm i længden og 20 cm i bredden.

 

Download skabelonen her:

Skabelon til peberkagehus med vinkel

Produceret af:  Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde